|
Post by ninjajannu on Jul 27, 2004 15:21:43 GMT -5
Kallid moded ja kasutajad. tahtsin küsida ,et mitu signat võib olla,sest punkil on neid suht palju ..et neid ju võiks vähem olla :-Xsest siis peab kogu aeg nii palju alla kerima sellepärast ,et punkil on nii palju signasid..või mis te arvate.see on licalt minu ettepanek.1-2 siga oleks vist normaalne ,et ta nagu mahub ära üksikvaatel ekraani peale .
|
|
|
Post by lahekiisu on Jul 28, 2004 5:18:36 GMT -5
Täpselt. Sama siin. Punk-vali siis need välja mis kõige rohkem meeldivad. Ma saan aru, et sulle vist meeldivad ju kõik nagu sa kuskil ütlesin aga see on lihtsalt tüütu nii palju koguaeg alla kerlida.
1 kuni kaks on normaalne. Ja need võiks olla ka sellised suht normaalse suurusega. Kellegil olid ka kaks hästi suurt signa. Need on ka nagu originaal suurusega ja ikka väga suured. Et jah siis sellise u. ristkülikud või ruudud. Et oleks ka teistel parem siin olla.
|
|
|
Post by kadri on Jul 28, 2004 5:26:55 GMT -5
Ma nõustun ka sellega,et võiks olla ainult mingi kaks normaalmõõtmetes signa..mitte nagu punk'il kellele on miljon signa..see häirib väga
|
|
|
Post by ninjajannu on Jul 28, 2004 11:59:18 GMT -5
punk ära arva ,et ma solvan sind või midagi ma licatl nagu pakkusi selle mõtte. sry ,tõesty.tüütu on koguaeg alla kerida.
|
|
|
Post by Merlin ja Helen on Aug 1, 2004 5:48:59 GMT -5
Jah pungil oli natuke palju signasid... aga nüüd on tal üks signa! teeme siis nii et tohib olla 1-4 signa, oleneb signade suurustest näiteks kui on selliseid signasid (mis kohe all) võib olla 4 aga selliseid (kohe all) võib olla 2 ja kui kohe väga tahad võid kahele suurele ühe väikese lisada
|
|
ninjaplix
Uus liige!
kati rulez... she is the best...
|
Post by ninjaplix on Aug 1, 2004 6:40:39 GMT -5
nojah! aga ega mul liiga palju signatuure pole? kuigi mul on kaks on mul need nii suured mis te arvate, et kas ma jätan need kaks või valin ühe välja
|
|
|
Post by ninjajannu on Aug 2, 2004 3:16:19 GMT -5
hih..ma nüüd ei tea..seda sa pead küsima adminnide käest.
|
|
|
Post by lahekiisu on Aug 12, 2004 7:00:08 GMT -5
Ma arvan et vali üks mingi väiksem.
|
|