|
Post by Merlin ja Helen on Aug 30, 2004 3:12:22 GMT -5
uno.ee
Vanilla Ninja Triinu on bändi sisse elanud 30.08.2004 08:46 Märksõnad
Triinu Kivilaan Juba poolteist kuud Vanilla Ninjas Maarjat asendav 15aastane Viljandi tüdruk Triinu Kivilaan ei tee saladust, et on bändi hästi sisse elanud. «Üleöö fännist lauljaks» ei ole siinkohal liialdus.
Vanilla Ninja tähelendu juhtiva produtsendi David Brandesi sõnul on Triinus popstaarile vajalik aines olemas.
Juba tuntakse 15aastase (ametlik bändi kodulehekülg ütleb Triinu vanuseks küll 17) tüdruku teravat keeltki. Võib-olla peitubki Triinu senise edu valem just mõningases nahaalsuses ja vahetus suhtlemismaneeris, mis produtsendi ära võlus, kuid mis samas ka peavalu tekitab.
«Oleme tüdrukute ja Davidiga kogu aeg ninapidi koos, vaatame filme, käime väljas restoranis söömas. Muide, söömas käime tavaliselt just öösiti, mõnikord ka kella nelja paiku varahommikul. Ei noh, mulle selline elu tegelikult istub. Esialgu võib-olla oli veidi võõras, sest Eestis ju öösel restoranis istumas ei käida.» <br> «Esinemise päeval ärkame vara ja läheme lennuki või tuuribussiga järgmisesse kontserdipaika. Põhiline aeg kulub meigi ja heliproovi tegemisele. Enne esinemist läheme mõnikord närvi, sest peame nii kaua ootama - või noh, mina muidugi närvi ei lähe," räägin Triinu.
«Koduigatsus tuleb ikka mõnikord peale. Emaga suhtlen ju ainult MSNis. Bändil on praegu nii palju tööd teha, et koju peaks saama alles enne jõule ja sedagi natukeseks ajaks. Kusjuures esinemisi tuleb meil aina juurde, bänd liigub aina ülesmäge. September ja oktoober on praeguseks juba täis.» <br>
|
|
|
Post by lahekiisu on Aug 30, 2004 5:17:26 GMT -5
Tore jutt ta kohta. Edu. Aga ma ei saa aru et vanilla-ninja.de seal on ta 17 aga teistel lehtedelt 15. Kahju et nad koguaeg Saksamaal on aga tore jälle et nad aina üles poole liiguvad.
|
|