|
Post by Merlin ja Helen on Jun 16, 2004 1:36:09 GMT -5
|
|
Kxtu
Tubli fänn!
|
Post by Kxtu on Jun 17, 2004 4:26:51 GMT -5
sellest on tõesti väga kahju. aga noh mis parata. selline maarja otsus..ta tahab midagi muud teha. aga ninjasse saab ta ju alati tagasi tullla. ning loodame et seda ta ka teeb. maarja lihtsalt peab aja maha võtma. puhkama. ning koolile mõtlema. selline on lihtsalt maarja otsus. ning meie- fännid peame sellega leppima. ning mannu asemele võetakse mingi triinu. ma ei saa aru miks!!!! see on ju nii noor!! nad ei tohi teda võtta. ta ju alles 15, lõpetas 8-klassi. minu vanune!!! nad peaksid ikkagi kedagi enda vanusevõtma..
|
|
ninjaplix
Uus liige!
kati rulez... she is the best...
|
Post by ninjaplix on Jun 17, 2004 6:39:25 GMT -5
jah... maarja asemele võetakse TRIINU KIVILAAD, ta mängib samuti saksofoni kuid ta on väga noor...
|
|
|
Post by Merlin ja Helen on Jun 17, 2004 6:46:07 GMT -5
Triinu Kivilaad lõpetas 8klassi ja on 15 aastane... Vanilla Ninja mänedzheri Renee Meriste sõnul ei ole uue liikme suhtes veel midagi otsustatud, samas ei vaidle ta vastu ka teabele, nagu viibiks Triinu Kivilaan parasjagu Saksamaal. neil on katsetel käinud ka teisi eesti artiste aga nende nimesid ei avalikustata.... Kivilaan Mängib heal tasemel saksofoni, sellel alal on talle suureks eeskujuks virtuoos Candy Dulfer. Lisaks on Triinu viiekordne koolisisese lauluvõistluse võitja. Karjääri tahab teha modellina.
|
|
|
Post by Merlin ja Helen on Jun 17, 2004 6:58:27 GMT -5
Kopeerin ühe teksti Triinust: Triinu kuulub meedias palju kära tekitanud VIP-Girls`i nimekirja. Klubisse kuuluvad vipitüdrukud on oma eksisteerimist seletanud järgmiselt: "Meie eesmärgiks on maksimaalselt ära kasutada meie vipiseisundist tulenevad hüved." Klubis pidutsedes ei raiska ilusate tüdrukute klubi liikmed sentigi - neiud eeldavad, et kõik kõik kulud katavad nende eest mehed.
|
|
|
Post by Merlin ja Helen on Jun 17, 2004 7:36:35 GMT -5
Levivad kuulujutud, et Maarja on rase. Kas seda uskuda või mitte??
|
|
Liar
Uus liige!
Lenna&Maarja=SWEET girls!
|
Post by Liar on Jun 20, 2004 2:46:41 GMT -5
Nii kahju ju Loodame, et ta siis tuleb sügisel tagasi! Keegi ei suuda Maarja Kivi asendada! Mina ei usu, et Maarja on rase. Aga ta on mänedzheri Renee Meristega kihlatud. Ei tea midagi. Igatahes peaasi et ta kunagi tagasi tuleb, sest ilma Maarjata ei oleks Vanilla Ninja enam Vanilla Ninja!!!
|
|
Kxtu
Tubli fänn!
|
Post by Kxtu on Jun 25, 2004 7:33:17 GMT -5
Levivad kuulujutud, et Maarja on rase. Kas seda uskuda või mitte?? tasub uskuda!! ning ta ootab veel tüdrukut!! Ma niii õnnelik tema pärast Loodetavasti on ka Pisi-Mannul ka siuke naeratus ja lohukesed nagu Maarjalgi..
|
|
|
Post by Merlin ja Helen on Jun 28, 2004 8:31:42 GMT -5
jah... ja maarja tahab teha edaspidi soolokarjääri (rokk) või siis asutavad perefirma
|
|
FX
Uus liige!
Parim kasutaja...
|
Post by FX on Jun 29, 2004 7:47:52 GMT -5
Jh see jutt oli seal Kroonikas kirjas. Aga mulle meelduib ka eriti see et ta ootab tütart. See on ka lahe et ta vähemalt laulmist ära i lõpeta. Teeb siis vähemalt soolokarjääri edasi
|
|
Ninja
Uus liige!
|
Post by Ninja on Jun 30, 2004 7:48:46 GMT -5
ja soolokarjääris teeb ta rokki . vähemalt niipalju kui mina aru saand oleñ tahab ta rokki teha .
|
|
punk
Uus liige!
K?IK NINJAD RUULIVAD
|
Post by punk on Jul 17, 2004 9:26:02 GMT -5
sellest on tõesti väga kahju. aga noh mis parata. selline maarja otsus..ta tahab midagi muud teha. aga ninjasse saab ta ju alati tagasi tullla. ning loodame et seda ta ka teeb. maarja lihtsalt peab aja maha võtma. puhkama. ning koolile mõtlema. selline on lihtsalt maarja otsus. ning meie- fännid peame sellega leppima. ning mannu asemele võetakse mingi triinu. ma ei saa aru miks!!!! see on ju nii noor!! nad ei tohi teda võtta. ta ju alles 15, lõpetas 8-klassi. minu vanune!!! nad peaksid ikkagi kedagi enda vanusevõtma.. Õigus sul kxtu ainult et mannzi asemele võetakse CHARLENE! see vähemalt pparem variant
|
|
|
Post by ninjamellu on Jul 21, 2004 9:28:49 GMT -5
Nii kahju,et Maarja lahkub!!!Ma nii loodan,et ta tuleb tagasi aga ta ei tule Aga hea on see,et Triinu asemele tuleb charlene!!!
|
|
|
Post by Merlin ja Helen on Jul 23, 2004 14:14:12 GMT -5
[glow=red,2,300]ÄRGE OLGE SELLES CHARLENES NII KINDLAD! KATRIN ÜTLES MULLE (MERKALE) E-MAILI TEEL, ET UUE LIIKME ASJUS EI OLE VEEL MIDAGI KINDLAT OTSUSTATUD! KUI MDAGI TÄPSEMALT TEADA SAAN SIIS KINDLASTI KIRJUTAN SELLEST SIIA[/glow]
|
|
Kxtu
Tubli fänn!
|
Post by Kxtu on Jul 24, 2004 9:16:41 GMT -5
[glow=red,2,300]ÄRGE OLGE SELLES CHARLENES NII KINDLAD! KATRIN ÜTLES MULLE (MERKALE) E-MAILI TEEL, ET UUE LIIKME ASJUS EI OLE VEEL MIDAGI KINDLAT OTSUSTATUD! KUI MDAGI TÄPSEMALT TEADA SAAN SIIS KINDLASTI KIRJUTAN SELLEST SIIA[/glow] vot jh ma tahtsin ka just sellest rääkida. mulle mainis Peep niimoodi et ka Charlene ple ainus sinna. Triinu konkureerib seal sellele kohale ikka veel edasi..
|
|